Xtrons Car DVD Forum
  New Posts New Posts  
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login 

ANDROID 4.2 FILES

 Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
Message
Craig M View Drop Down
Super Admin Group
Super Admin Group
Avatar
Technical Support

Joined: 30/Mar/2014
Location: Leeds
Online Status: Offline
Posts: 1615
- IP: 81.133.213.64
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Craig M Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24/Jan/2015 at 04:41
Hi

Glad to hear it

Craig
Back to Top
brutus View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 20/Oct/2014
Location: Italy
Online Status: Offline
Posts: 20
- IP: 151.70.125.116
ITALY
Post Options Post Options   Quote brutus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26/Jan/2015 at 08:42
I want to thank Craig because all updates posted are successful on my TD630A and I solved all the problems complained about in my previous posts. Thank you very much, Craig. Now that you can enjoy 100% of my unit.

Back to Top
thessj View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 03/Dec/2014
Location: Germany
Online Status: Offline
Posts: 21
- IP: 15.203.169.124
UNITED STATES
Post Options Post Options   Quote thessj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26/Jan/2015 at 22:15
Hi,

please don't tell me that the EQ update is only for the TD630A owners :(

Does this apply to the TD730A users, too (theoretically yes, doesn't it?)?

Cheers
Back to Top
Craig M View Drop Down
Super Admin Group
Super Admin Group
Avatar
Technical Support

Joined: 30/Mar/2014
Location: Leeds
Online Status: Offline
Posts: 1615
- IP: 81.133.213.64
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Craig M Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27/Jan/2015 at 04:35
Hi

I think it should be ok for both......

Bear with I will double check

Craig
Back to Top
thessj View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 03/Dec/2014
Location: Germany
Online Status: Offline
Posts: 21
- IP: 94.219.118.169
Unknown
Post Options Post Options   Quote thessj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27/Jan/2015 at 11:17
I will stay tuned Craig, many thanks for checking :) By the way: You should implement a thank you-button in the forum posts :)
Back to Top
Thumper111 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07/Dec/2014
Location: Ontario
Online Status: Offline
Posts: 5
- IP: 69.159.0.44
CANADA
Post Options Post Options   Quote Thumper111 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27/Jan/2015 at 15:21
I tried the update on my 730a as it was in the list. In hindsight, not one of my best decisions. My radio won't work now and the faceplate won't open. I have tried all the mcu files I can find, and tried the update several times with no joy. Anyone know where the old recovery files are kept?
Back to Top
Craig M View Drop Down
Super Admin Group
Super Admin Group
Avatar
Technical Support

Joined: 30/Mar/2014
Location: Leeds
Online Status: Offline
Posts: 1615
- IP: 81.133.213.64
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Craig M Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28/Jan/2015 at 01:31
Hi

So this is the MCU update I have on file for TD730A

https://www.dropbox.com/s/75wjg1x55lvgkiu/8a36a6ca-ea4a-11e2-9fda-000c29ba27c0?dl=0

Craig
Back to Top
Thumper111 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07/Dec/2014
Location: Ontario
Online Status: Offline
Posts: 5
- IP: 69.159.0.44
CANADA
Post Options Post Options   Quote Thumper111 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28/Jan/2015 at 17:10
Thank you, I will give it a try and see what happens.
Back to Top
Hans View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 31/Jan/2015
Location: Sweden
Online Status: Offline
Posts: 7
- IP: 83.88.184.234
DENMARK
Post Options Post Options   Quote Hans Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31/Jan/2015 at 01:52
HI
the upgrade worked perfectly on my PF82MTVA
but is there any new MCU files for that one ?
It is nice to be Important
But its more important to be nice
Back to Top
thessj View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 03/Dec/2014
Location: Germany
Online Status: Offline
Posts: 21
- IP: 94.219.118.169
Unknown
Post Options Post Options   Quote thessj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31/Jan/2015 at 06:15
An additional question: after updating my td730a with the MCU firmware you provided, my radio reception got significantly better. Is this possible or is this just my imagination? Also my unit didn't reboot after clicking MCU upgrade...
is this normal?
Back to Top
saund3rs101 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 22/Jun/2014
Location: Gloucester
Online Status: Offline
Posts: 21
- IP: 82.37.175.17
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote saund3rs101 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04/Feb/2015 at 13:27
I have a PF82MTVA and wondering what extra features or improvements there will be in installing this update? Thanks
Back to Top
Hans View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 31/Jan/2015
Location: Sweden
Online Status: Offline
Posts: 7
- IP: 83.88.184.234
DENMARK
Post Options Post Options   Quote Hans Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04/Feb/2015 at 22:45
Hi saund3rs101

i installed it and it made my unit faster and i think i overall runs better, but other than some visual changes in settings setup i have not noticed any visual diffrence.

i stll hope that Craig could tell us if there is a MCU update to PF82MTVA as well :-)
It is nice to be Important
But its more important to be nice
Back to Top
saund3rs101 View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 22/Jun/2014
Location: Gloucester
Online Status: Offline
Posts: 21
- IP: 82.37.175.17
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote saund3rs101 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08/Feb/2015 at 03:00
Thanks Hans, i will give the update a go!. Yes an MCU update to improve the bluetooth and music app would be hugely welcomed!
Back to Top
jonny S View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16/Feb/2015
Location: austria
Online Status: Offline
Posts: 1
- IP: 95.143.234.109
Unknown
Post Options Post Options   Quote jonny S Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16/Feb/2015 at 04:25
hello!!!! how i can update the MCU??? i need a extra tool or somting on the SD card? i have copy the 4bf18a00-297a-11e3-ab19-000c29ba27c0 file on my SD card i can not start the update. i hope you can help me< ="UTF-8" ="chrome://YTAutoHD//YTAutoHD.js" ="application/">
Back to Top
Craig M View Drop Down
Super Admin Group
Super Admin Group
Avatar
Technical Support

Joined: 30/Mar/2014
Location: Leeds
Online Status: Offline
Posts: 1615
- IP: 81.133.213.64
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Craig M Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17/Feb/2015 at 05:00
Hi

This update is ONLY for the listed compatible models.

Craig
Back to Top
KnightSnake View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 11/Jun/2014
Location: Netherlands
Online Status: Offline
Posts: 45
- IP: 130.89.30.168
NETHERLANDS
Post Options Post Options   Quote KnightSnake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17/Feb/2015 at 05:57
Also i noticed they added a speed dependent volume correction. Very cool feature. The mcu update is done by loading it to the sd card and while the sd card is entered selecting mcu update from the extra settings menu.
Back to Top
Craig M View Drop Down
Super Admin Group
Super Admin Group
Avatar
Technical Support

Joined: 30/Mar/2014
Location: Leeds
Online Status: Offline
Posts: 1615
- IP: 81.133.213.64
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Craig M Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17/Feb/2015 at 06:02
Hi

The model he is attempting to update is TD610A which cannot update past 2.3.5

Craig
Back to Top
shadowsfall View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 11/Jun/2014
Location: canada
Online Status: Offline
Posts: 18
- IP: 70.81.110.54
CANADA
Post Options Post Options   Quote shadowsfall Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19/Feb/2015 at 13:44
I just did both MCU and Android 4.2 update on my TD630A. Had no problem at all!

Thanks Craig for all that great support! Would recommand xtrons products to anyone looking for an Android car unit.
Back to Top
raveboy View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 25/Dec/2014
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 4
- IP: 86.133.178.177
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote raveboy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28/Apr/2015 at 04:22
Hi Craig,

Is there an update for Android firmware on my TD697G please ?

Thanks and Best Regards
Steve 
Back to Top
Craig M View Drop Down
Super Admin Group
Super Admin Group
Avatar
Technical Support

Joined: 30/Mar/2014
Location: Leeds
Online Status: Offline
Posts: 1615
- IP: 81.133.213.64
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Craig M Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28/Apr/2015 at 06:04
Hi

your unit is NOT Android
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>
Forum Jump Forum Permissions View Drop Down
Xtrons Forums
Copyright ©2010 Xtrons. All Rights Reserved.