Xtrons Car DVD Forum
  New Posts New Posts  
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login 

Gps Not installing

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Adi82 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10/Feb/2016
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 5
- IP: 79.68.105.248
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Adi82 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Gps Not installing
    Posted: 24/Feb/2016 at 14:51
85A76Z3A
Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6037
- IP: 101.78.226.62
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25/Feb/2016 at 02:29
Hi,

please provide the unit number and specify the issue that you have encountered with this unit so that i can better assist you.

Best Regards. 
Back to Top
Adi82 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10/Feb/2016
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 5
- IP: 79.68.105.248
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Adi82 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08/Mar/2016 at 14:41
Sorry for late reply,  it's xtrons td699gd
Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6037
- IP: 101.78.226.62
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14/Mar/2016 at 07:12
Hi,

did you purchase XTRONS map card? if yes, you need to set the route first before using the navigation function.

Best Regards.
Back to Top
Adi82 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10/Feb/2016
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 5
- IP: 79.68.105.248
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Adi82 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14/Mar/2016 at 11:18
They have send me with the stereo from eBay? Do I have to purchase another one? 
Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6037
- IP: 101.78.226.62
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15/Mar/2016 at 03:33
Hi,

if the map card comes with the unit, then no need to purchase another one. 

you need to set the route first, then you can use the GPS.

Best Regards.
Back to Top
Adi82 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10/Feb/2016
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 5
- IP: 79.68.105.248
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote Adi82 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15/Mar/2016 at 11:31
How to set the route please because whenever I tried to access the sd memory card I got this message "file not support"
Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6037
- IP: 101.78.226.62
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16/Mar/2016 at 04:35
Hi,

please make sure you have inserted the map card to GPS slot, not SD card slot.

below i have provided you the user manual for this unit which has the route set up in it.
https://www.dropbox.com/search/personal?query=td699gd&query_unnormalized=td699gd&last_fq_path=&preview=TD699GD.pdf

Best Regards.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
Forum Jump Forum Permissions View Drop Down
Xtrons Forums
Copyright ©2010 Xtrons. All Rights Reserved.