Xtrons Car DVD Forum
  New Posts New Posts  
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login 

Can you change HDMI settings on CR1506?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
rydinator View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02/Dec/2016
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 1
- IP: 86.63.46.148
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote rydinator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Can you change HDMI settings on CR1506?
    Posted: 02/Dec/2016 at 11:00
Recently bought and installed a CR1506, i have also fitted a ps2, this works fine through the vga cables, however, i bought a ps2 to hdmi converter, the screen detects it and then goes blank and says no signal, it does say its running 570i at 50hz (i think). My question is, can the hdmi settings be changed on the screen?

thanks
Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6045
- IP: 223.197.162.206
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05/Dec/2016 at 02:30
Hi,

i have checked with our technician and he said that your PS2 is not compatible with the unit, and we do not have setting to change the HDMI.

Best Regards
Back to Top
 Post Reply Post Reply
Forum Jump Forum Permissions View Drop Down
Xtrons Forums
Copyright ©2010 Xtrons. All Rights Reserved.