Xtrons Car DVD Forum
  New Posts New Posts  
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login 

PB7646BAP Radio, DAB, Bluetooth, TPMS issues!!

 Post Reply Post Reply
Author
Message
androidice View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05/Apr/2016
Location: UK
Online Status: Offline
Posts: 8
- IP: 88.108.45.143
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote androidice Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: PB7646BAP Radio, DAB, Bluetooth, TPMS issues!!
    Posted: 17/Feb/2017 at 07:38
Hi

I Have a PB7646BAP android 6 stereo.

The radio stations keep loosing the presets (saved stations) the bluetooth forgets the phone thats been paird, the DAB radio when playing in the background breaks up / goes jerky (i.e when your using satnav or on the home screen) works fine when the app is displayed.... The TPMS has never worked. I have the TPMS001 box connected to the back of the PB7646BAP and all 4 valve cap sensors screwed tightly to each tyre valve, but the tyre pressure never displays.

Is there a firmware update available for this unit as this is rediculous!!

So many bugs for what could be a good stereo system.

Thanks!!


Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6037
- IP: 223.197.162.206
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20/Feb/2017 at 03:09
Hi,

i have sent you PM, please have a check.

Best Regards
Back to Top
BigGav View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 20/Dec/2016
Location: Inverness
Online Status: Offline
Posts: 6
- IP: 86.154.2.103
UNITED KINGDOM
Post Options Post Options   Quote BigGav Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22/Feb/2017 at 10:07
Please download this app update for the dab - https://mega.nz/#!nIBiDbZK!z4myHjHKiWIPXf_OxEBvyGSuiwALaqviu9HawhZrR74

Uninstall the old dab app and re-install this.

I found this resolved the issue after spending 2 days working it out!

Gav
Back to Top
IMM View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 21/Feb/2017
Location: Germany
Online Status: Offline
Posts: 10
- IP: 95.91.251.112
Unknown
Post Options Post Options   Quote IMM Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22/Feb/2017 at 17:55
Hi,

If there is a firmware update for PB7646BAP, can you please post it somewhere with instructions on how can we update? 

Thank you!
Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6037
- IP: 223.197.162.206
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23/Feb/2017 at 02:26
Hi Gav,

thanks for your sharing.

Best Regards
Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6037
- IP: 223.197.162.206
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23/Feb/2017 at 02:27
Hi IMM,

i would suggest you do not update the unit if nothing wrong with it, or it may somehow damage the unit. may i know the reason why you want to update the unit?

Best Regards
Back to Top
IMM View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 21/Feb/2017
Location: Germany
Online Status: Offline
Posts: 10
- IP: 95.91.251.112
Unknown
Post Options Post Options   Quote IMM Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24/Feb/2017 at 13:41
Hi Sophia,

The reason is very simple.

If there is a new version available for that model, that means that are some improvements added to it.

If you have android 6 on your phone and you have the new version available(nougat) you will not update because you don't have bugs or nothing is wrong with it?



Best regards
Back to Top
sophia View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 11/Oct/2012
Location: Hongkong
Online Status: Offline
Posts: 6037
- IP: 223.197.162.206
Unknown
Post Options Post Options   Quote sophia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27/Feb/2017 at 05:53
Hi,

our XTRONS units are not the same with the phone, if you update the unit, it may cause some function cannot be compatible. 

Best Regards.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
Forum Jump Forum Permissions View Drop Down
Xtrons Forums
Copyright ©2010 Xtrons. All Rights Reserved.